Salam Sejahtera dan Selamat Datang

www.rozaidirazali.blogspot.com

Terima Kasih kerana mengunjungi blog ini. Insya Allah saya akan memastikan kesemua bahan yang terdapat di dalam blog ini bersih daripada anasir-anasir tidak sihat dan jauh daripada isu-isu yang berbau politik yang keterlaluan. Maka saya berharap kesemua "followers" tidak akan menggunakan blog ini bagi tujuan menghentam ataupun melepaskan marah anda tapi lebih kepada tujuan berkongsi pendapat dan ilmu yang dikurniakan oleh Allah s.w.t kepada kita semua.Sekian.

Tuesday, September 28, 2010

Salam semua, pengalaman berada di Tanah Suci Mekah al-Mukaramah merupakan satu pengalaman yang amat berharga dan banyak membawak kesedaran kepada hambamu yang kerdil ini. Tanah Haram yang dibanjiri lautan manusia merupakan satu tanda kebesaran Allah yang tidak dapat kita sangkalkan lagi. Sesungguhnya demi waktu manusia itu hidup dalam kerugian, sungguh benar wahai semua pembaca blog ini.

Nanti cerita yang membawa kita semua satu peringatan dimuka Bumi ini dan nescaya anda semua akan berlumba-lumba datang mengerjakan Haji & Umrah secepat mungkin. INSYALLAH.

No comments:

Post a Comment